Codemasters wellicht bezig met nieuwe racegames voor 2014

Het was sinds het middelmatige DiRT Showdown uit 2012 al enige tijd stil rondom Codemasters. Via Twitter wordt de stilte keihard verbroken nu Codemasters te kennen heeft gegeven met meerdere titels voor 2014 bezig te zijn.

Na het brengen van een nieuwjaarsgroet vroeg Codemasters aan de fans wat ze in 2014 graag van de ontwikkelaar zouden willen zien. Een fan reageerde met het verzoek om een nieuwe DiRT-game en voegde hieraan toe dat hij ervan uitgaat dat ze hier al mee bezig zijn. Niemand was echter voorbereid op het veelzeggende antwoord van Codemasters:

Well we’re not, not working on one 😉
Het ziet ernaar uit dat we in 2014 dus meerdere DiRT-games van Codemasters kunnen verwachten. Daarnaast laat de ontwikkelaar weten dat het de PlayStation 3 en Xbox 360 niet uit het oog zal verliezen. Beide generaties consoles zullen dus naar alle waarschijnlijkheid bediend worden. Of dit betekent dat er een verschillende DiRT-game per generatie geproduceerd zal worden of dat de games voor alle systemen beschikbaar zullen komen, is vooralsnog een vraagstuk voor de toekomst.

Kijk jij ook uit naar een nieuwe DiRT-game? Laat het weten in de comments.

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Dan hoop ik dat ze een stuk beter dirt game maken dan de laatste en dan deel 3 die vielen voor mij beide heel erg tegen.
  Heb liever dat ze f1 2014 voor de zomer uitbrengen dan in september als halve seizoen al voorbij is.

 2.   
  casartelli's avatar

  Ik hoop stiekem nog eens op een Micro Machines remake die je online met zn 12’en kan doen en waarbij je weer zelf tracks kunt maken.

 3.   
  nicdebulk's avatar

  dat ze van f1 2013 een goed spel hebben gemaakt,maar het zou nog beter zijn dat ze een f1 2014 enkel voor controller en een f1 2014 enkel voor steering wheels maken dat zou alvast een eerlijk racegame zijn

 4.   
  Drzelite's avatar

  Ik hoop echt dat ze Dirt 3 gaan maken zoals colin mcrae 2005.
  Dat was echt een fantastisch spel!

 5.   
  3333/3333's avatar

  Niks Dirt, gewoon weer Collin McRea, terug naar de roots als een ode aan deze legendarische coureur.

 6.   
  lassieman's avatar

  soldierarjan schreef, "Dan hoop ik dat ze een stuk beter dirt game maken dan de laatste en dan deel 3 die vielen voor mij beide heel erg tegen.
  Heb liever dat ze f1 2014 voor de zomer uitbrengen dan in september als halve seizoen al voorbij is."

  Inderdaad, dat vind ik altijd zo stom he. Ik wil juist wat rondjes om die baan racen als de Formule 1 dat weekend ook echt daar is.

 7.   
  ShadyXL's avatar

  E Rommel schreef, "Niks Dirt, gewoon weer Collin McRea, terug naar de roots als een ode aan deze legendarische coureur. "

  Wat meneer Rommel zegt ^ Mee eens.