Prijsvraagwinnaar: You’re in the Movies

In You’re in the Movies krijg je een aantal mini-games voorgeschoteld die bestuurd worden door de Live Vision Camera. Het andere deel van de game stelt spelers in staat om zelf footage op te nemen en hier kleine B-films van te maken. Deze gemaakte films kunnen vervolgens via Xbox Live uitgewisseld worden met zo’n beetje de hele wereld. Volgens de eerste reacties vanaf de E3 zijn de resultaten van het opnemen, knippen en plakken ronduit hilarisch, dus dat belooft veel goeds. De Live Vision Camera zal bij de game geleverd worden.

You’re in the Movies is sinds 28 november verkrijgbaar, exclusief voor de Xbox 360. Binnenkort kun je de review van deze bijzondere game verwachten.

In samenwerking met Microsoft mochten we een exemplaar van deze game, inclusief Live Vision camera weggeven aan degenen die ons wist te vertellen in welke film hij of zij graag zou willen spelen en waarom. Opvallend waren de vele wensen om als Lara Croft of James Bond te kunnen schitteren, en het meest origineel was toch wel Shirley van Assendelft uit Den Haag. Zij sprak de hoop uit ooit eens in een zoveelste deel van Tomb Raider te mogen figureren. Niet als Lara herself, maar als haar tweelingzus om haar voor eens en altijd duidelijk te maken dat Lara, ondanks haar middelbare leeftijd, toch echt haar meerdere in haar moet erkennen… Zoveel lef en arrogantie belonen we uiteraard met een exemplaar van You’re in the Movies en een vette regisseursstoel. Helaas beschikken we niet over een foto van Shirley… Veel plezier ermee! Het pakket komt zo snel mogelijk naar je toe!

  1.   
    Tadao's avatar

    gefeliciteert,en voor mòi, gecondoleerd xD

  2.   
    nickykolkie's avatar

    gefeliciteerd jmmr dat ik het niet ben 🙁 maar ag 😛

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Gefeliciteerd!

  4.   
    Ruudjee's avatar

    Kom op Shirley..
    Foto ^^,

  5.   
    Airoflow's avatar

    Veel plezier met de game!

  6.   
    craz's avatar

    gratz maak wel leuke films 😉 😛

  7.   
    Rickass93's avatar

    Gefeliciteerd! 🙂

  8.   
    ps3 gek's avatar

    Ruudjee schreef, "Kom op Shirley..
    Foto ^^,"

    Nu worden we inderdaad toch wel nieuwsgierig! 😛 Gefeliciteerd anyway. 😉

  9.   
    ikketjuh's avatar

    Helaas was mijn verhaal over mijn ambitie om een Splicer te worden in de Bioshock film niet leuk genoeg.
    Toch grats meisje 😉
    Heb je lkkr stoeltje 😛

  10.   
    delta62's avatar

    Gratz

  11.   
    Pieter Kontekrabber's avatar

    gefeliciteerd 😀