Ik ben waarschijnlijk nog steeds te naïef voor Sonic Frontiers

“Jullie weten gewoonweg niet niet waar je naar kijkt. Geloof me, alles wordt duidelijk”. Ik hoor het Sonic Team nog zeggen na die dramatische gameplay trailer van Sonic Frontiers. We vonden het allemaal kut, maar dat kwam vooral omdat we geen idee hadden wat het nou moest voorstellen. Hebben wij even geluk dat SEGA dingen kwam ophelderen tijdens ONL.

En we wisten allemaal dat dit moment der verlichting zou arriveren hè. Geoff Keighley kon er maar niet over uitgepraat raken in de aanloop naar Opening Night Live. Sonic Frontiers… nieuwe gameplay… alles gaat nu sense maken. Toch?

Nou ja, ik weet niet hoe het met jou zit maar ik snap er nog steeds geen snars van. Ik zag wederom die joekel van een open wereld met her en der wat vijandjes en vooral veel klassieke Sonic-geörienteerde decorstukken, wat erg ironisch is gezien de setting van de game. Sonic op een vreemde planeet terwijl echt alles in ingericht op zijn manier van transportatie.

Afijn. Ik zal wel te naïef zijn voor dit soort dingen. Het komt er waarschijnlijk op neer dat ik de game gewoon eens moet proberen voordat ik de handel echt begin te snappen. Wie weet. Als SEGA me nog toelaat op diens Gamescom-stand na deze openbare affakkeling. Maar goed, SEGA mag me haten zoveel het wil. Dat komt vooral omdat SEGA niet zo goed weet wat ik probeer over te brengen.

Ironisch hè? Wen er maar aan.

 1.   
  Anoniem-1559620609's avatar

  Hopelijk morgen speelbaar bij Gamescom. Ik zit ook in dat bootje, fan van de oude en 3d games, al vond ik Forces echt heel slecht spelen. Mijn hart schreeuwt liefde naar de volgende sonic maar ik heb niks met open world games, past ook niet bij sonic, en de gameplay laat vooral vooraf bepaalde animatie gevechten zien die er totaal niet boeiend uit zien. Eindelijk vandaag glimps van een stage, dat is wat ik wil spelen. Hopelijk wordt ik op gamescom wijzer

 2.   
  Anoniem-1543701363's avatar

  Ik vind het er eigenlijk verrassend leuk uitzien.

 3.   
  Anoniem-1045346241's avatar

  Vandaag op Gamescom 10 minuten kunnen spelen, zoals ik gisteren aangaf vreeste ik het erste met de openwereld deel.

  Ik kan je als sonic fan vertellen dat het me heel erg is mee gevallen. De snelheid blijft er enorm in zitten waardoor je al zoomend door het de map vliegt. Ook de battles geven best wel wat controle over hoe je mept en tekeer gaat. En de eerste stage was ouderwets leuk als je van sonic generations levels houd. Veel verschillende routes zo op het eerste gezicht.

  Nee, mijn mening is inmiddels omgedraaid dat ik erg vooruit kijk naar het spel.

  Enige klacht is. De motion blur maakt je gehel scherm wazig waardoor je niks ziet. En de dlss maakte ook nog alles ogende als een 720p spel op een 4k? scherm, heel erg blokkerig. Hopelijk gaat mijn eigen pc er beter mee om en komt er ook snel een mod om de blur uit te schakelen.

 4.   
  Anoniem-1847771710's avatar

  @Patrick Meurs: Deze beelden doen mij net zoveel als een koude koffie.

 5.   
  Anoniem-2001116646's avatar

  @Anoniem-1847771710: inderdaat, zum kotsen. Schande!!