Ik haat je, Geoff Keighley

Geoff Keighley, wat ben je eigenlijk een enorme zak hooi. Heel de avond sta je een beetje games aan te kondigen waarvan sommigen maar half weten wat het moet voostellen. “Have you played Homeworld?” (insert cricket noises). Maar die ene keer dat ik dan echt heel blij van je word, verkloot je het weer.

Kijk, ik heb een bucket list. Ik wil nog een keer naar de USA (gaat ook gebeuren dit jaar, dus yay). Ik zou dolgraag een keer met de mensen van Devolver Digital op zuip gaan (gaat misschien ook gebeuren deze week). En… ik zou een moord plegen om Hideo Kojima een keer in het echie te zien.

Dus ja, je kan je voorstellen dat ik even heel hoopvol werd toen je je verhaaltje begon met “Hij maakte deel uit van de eerste Gamescom ONL en hij wil er nu ook graag deel van uitmaken, Hideo Kojima!” Raap me op, mensen. Is hij er echt?

Nou… nee. Op een scherm, een beetje ouwehoeren over een podcast op Spotify. En hey, als jij daar heel veel zin in hebt, good for you. Echt. Ik hoop dat het je favo podcast wordt nu wij dat niet meer zijn (wat ook weer kan veranderen, zegt Peter).

Maar echt, wat een teleurstelling hiero. Hij is er dus niet eens én nada noppes over die nieuwe geruchtmakende game genaamd Overdose. Flauw hoor.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren