Hideo Kojima wil niet dat we Overdose zien

Er gaan geruchten dat Hideo Kojima met iets bezig is. Nee, niet Death Stranding 2, iets anders. Een horror game, als we Tom Henderson – Try Hard Guides’ beroepslekker – mogen geloven. En nee, het is ook geen Silent Hills (…) maar wel Overdose, zegt men. Maar Hideo Kojima wil dus niet dat ‘men’ dat zegt en heeft Henderson met klem verzocht om zijn claims te verwijderen.

Maar goed, gezien wij nog geen mailtje van Hideo hebben gekregen, mogen wij er wel over ouwehoeren op Gamersnet. Het balletje zou aan het rollen zijn gebracht door erg vroeg beeldmateriaal waarin Margaret Qualley, een van de individuen die ook betrokken is geweest bij Death Stranding, in third-person perspectief te zien is. De video sluit af met een jump scare gevolgd door “GAMEOVER”. Daarna vormen “A Hideo Kojima Game” en de titel “OVERDOSE” de kers op de taart.

Nu zou dit allemaal nog kunnen worden weggemoffeld onder het kopje “gerucht” (wat het tot op heden ook gewoon is), maar vooral Kojima’s verzoek aan Hendersons adres om alles te verwijderen (wat vriendelijk is afgewezen) doet toch vermoeden dat Toms claims wel eens hout zouden kunnen snijden.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren