Zeven minuten gameplay Sonic Frontiers – IGN geen mening, wij wel

Vorige week nog wisten we te melden dat Sega deze prachtige game-industrie niet snapt. Zij “hoopten” namelijk op hoge cijfers voor Sonic Frontiers, de nieuwe 3D-openwereld-game met Sonic in de hoofdrol. Dat “hopen” slaat natuurlijk nergens op opperden wij al, want je geeft gewoon een grote zak geld aan een Youtuber of website en die positieve meningen volgen vanzelf.

Gelukkig lezen ze bij Sega Gamersnet, want ze zijn direct aan de slag gegaan. IGN mocht de grote zak geld in ontvangst nemen en exclusief een zeven minuten durende gameplay-video met de wereld delen. Kijk zelf maar.

Binnen de gesloten deal was overigens afgesproken dat IGN absoluut geen mening zou etaleren over het spel. Want ieder commentaar ontbreekt.

Nou, dan doen wij dat maar:

Het ziet er best vet uit! We hopen dat de popups worden verholpen en de framerate in het uiteindelijke product stabiel is. Verder voelt het allemaal wat leeg en lijkt het ons allemaal best ver lopen. De puzzels zijn niet echt bijsterorigineel, maar het beklimmen van die toren ziet er erg bevredigend uit. In een eerdere teaser hebben we ook tegenstanders gezien die je moet bevechten, het was leuk geweest om hier wat meer van te zien. – Gamersnet.nl

Misschien wat teveel nuance voor op de boxart?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren