$400 voor een game, een tak en een boek. Klinkt legit.

Er zijn talloze peperdure Collector’s Editions op de markt verschenen. Een paar honderd knaken voor de ultieme versie van je game, we leggen het er met gemak voor neer. Dat heeft de Jötnar Edition van God of War Ragnarok onlangs nog bewezen. Maar ben je ook bereid om 400 piek neer te leggen voor Hogwarts Legacy wanneer er een boek en een zwevende toverstok bij zit?

Als we Reddit mogen geloven dan zullen we daar toch rekening mee moeten gaan houden. Reddit-gebruiker Uncle Fatsoe schreef vorige week al dat zoiets op de planning stond, maar toen geloofde geen hond dat Warner Bros. met zoiets op de proppen zou komen. Maar nu zijn er afbeeldingen opgedoken die Warner middels een welgeplaatste Invisibility Charm wist te verbergen. Maar dat werd al gauw ongedaan gemaakt door er op de code van Hogwarts Legacy’s website een Aparecium op los te laten.

Ja, als je een beetje verstand hebt van lagere wiskunde dan zou je bijna kunnen concluderen dat de post van UncleFatsoe dus wel eens zou kunnen kloppen.

Mocht je nou denken “Sjeeeeezus, Warner… zie ik eruit alsof het geld op m’n rug groeit?”, onthoud dan dit: Warner Bros. geeft daar geen ene reet om. Weet je nog hoe diezelfde uitgever €300 vroeg voor Shadow of War’s Mithril Edition? Die ultieme CE waar een bronzen statue in zat welke eigenlijk van super-cheap plastic was gemaakt?

Precies…

 1.   
  Anoniem-466365571's avatar

  Kaka wat een rotstreek

 2.   
  Anoniem-466365571's avatar

  Ja toch

 3.   
  Anoniem-557738695's avatar

  Ja, maar ja. Eerlijk is eerlijk. Waarschijnlijk koop ik het toch. En warner bros weet dat. Zo kocht ik ook de wuzards collection van de films voor 500 euro. Je weet wel, die nu tweedehands 1500 euro of meer kan opleveren…

 4.   
  Anoniem-1873710573's avatar

  Iets is waard war een gek ervoor geeft.