[UPDATED] God of War Ragnarok Jötnar Edition kopen? Voor jou, €1180

[UPDATE] De eBay post is inmiddels verwijderd door een ‘foutje in de advertentie’. De prijzen zijn nu iets minder asociaal.

[ORIGINELE POST] Je was er – net als ik – misschien net te laat bij. De pre-orders voor God of War Ragnarok vlogen afgelopen vrijdag de deur uit, waaronder die van de felbegeerde Jötnar Edition. Maar niet getreurd. Je kan deze ultieme editie nog vrij simpel scoren. Kost je alleen wat.

Het is inmiddels een bekend aan het worden: scalpers. Individuen die met liefde en plezier hun pre-order naar je doorsluizen, mits het voor jou niet bezwaarlijk is om ietsjes meer dan de advies verkoopprijs af te tikken. Hele volksstammen hebben op deze manier grof geld verdiend aan videokaarten, PlayStation 5, en Xbox Series X consoles. Vraag en aanbod zorgt voor een instandhouding van deze praktijken.

Het is dan ook niet gek dat de God of War Ragnarok: Jötnar Edition inmiddels ook al op verkoopsites als Marktplaats en eBay te vinden is. Sommige verkopers trachten het nog een beetje civiel te houden door ‘slecht’ €250 boven op de originele prijs te kieperen, maar anderen vragen er de jackpot voor.

Tja, €750 neerlappen voor een game die eigenlijk maar €299 kost, je moet het maar willen. Maar goed, ook dit valt nog mee. Op eBay hebben sommigen zelfs het lef om er het drievoudige voor te vragen.

En mocht je nou denken “daar trapt toch niemand in”, dan zou je het nog wel eens bij het verkeerde eind kunnen hebben. Het is namelijk maar net wat de gek ervoor geeft en sommige gekken geven er best veel voor. Overigens, mocht je deze Britse verkoper graag 1200 van je hard verdiende euro’s gunnen, bedenk je dan wel dat de verzendkosten en invoerkosten nog niet inbegrepen zijn. Dat is namelijk nog eens een slordige €300.

Boy…

 1.   
  Rolf31's avatar

  Wat dacht je van die 220,- verzendkosten vanuit de VS? whahah

 2.   
  tranceguy's avatar

  Ik wou net zeggen, klopt iets niet. Maar ze mogen het alsnog in hun hol stoppen. Doe er maar MINSTENS 500 af en ik ga beginnen erover na te denken. Meer is het niet waard.

 3.   
  Anoniem-890026041's avatar

  Hallo sorry voor het storen heeft iemand idea hoe ik aan een god of war ragnarok jotnar edition aankomt