Verhaal Marvel’s Wolverine in goede handen

Natuurlijk hebben we zin in Marvel’s Wolverine! Die game is namelijk niet in handen van Square Enix (Marvel’s Avengers ga weg!), maar gewoon bij Insomniac Games. Zij maken eigenlijk alleen maar goede games, Spider-man, Ratchet & Clank, Sunset Overdrive, allemaal puike games.

En geweldig ook dat zij nu aan de slag mogen met Wolverine. We hopen stiekem wel op een 18+-game, want ja, Wolverine’s superkrachten zijn vlijmscherpe messen en WTF als je dat hebt dan moet je ook hakken en als je kunt hakken kunnen, dan moeten er ook ledematen rondvliegen. En voordat je nu gaat reageren met de comment: “nou eigenlijk zijn de messen van Wolverine niet zijn superkracht, zijn superkracht is dat hij kan genezen en daarom konden ze zijn skelet volgieten met het metaal adamantium…”, ga weg, hou je bek.

Maar, belangrijker dan bovenstaande is, wie gaat het verhaal van de game schrijven, zodat wij allemaal lekker geboeid kunnen hakken in de game. Nou, het verhaal lijkt in goede handen, want Wal Williams is gepromoveerd tot Narrative Director, lees: eindbaas verhaal.

Williams is binnen de industrie geroemd, omdat hij aan het wiel stond van Spec Ops: The Line. Die game was zeker niet perfect, maar het verhalende gedeelte was van een uitmuntend en revolutionair niveau! Goed nieuws dus!

Wolverine heeft nog geen releasedatum.

  1.   
    Patrick Meurs's avatar

    Geen woord aan ge-Logan