Insomniac krijgt sleutels van de kluis; Wolverine in de maak

Insomniac Games heeft natuurlijk (en volledig terecht) naam gemaakt met hun geweldige Spider-man en Miles Morales. Andere studio’s hebben wat minder geluk gehad met Marvel-games, waarbij Marvel’s Avengers het absolute dieptepunt is. Een pay-to-pay-to-play-to-pay “live as a service”-game die de slechtste kant van de game-industrie laat zien.

Insomniac Games bewijst dat je met een verhalende singleplayer-game een puike boterham kunt verdienen en dus krijgen ze de sleutel van de kluis van Marvel. Mijn voorspelling: Insomniac Games mag een Marvel Game Universe gaan bouwen en na Spider-man 2 mogen ze hun klauwen zetten in Wolverine. De game is middels onderstaande teaser aangekondigd.

De game is dus in ontwikkeling en we weten verder nog helemaal niks. Nou ja, de game zal op de PlayStation 5 verschijnen. Let the MGU begin!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.