Ook met Spider-man spelen we Avengers deze maand weer niet

Het is alsof je een hele mooie Kobe-biefstuk uit Japan laat overvliegen, maar je overgiet dat magische stukje vlees met doperwten van HAK. Of dat je en BMW iX koopt, maar je zet er KIA wieldoppen op. Of dat je een hele dure Oculus VR-bril koopt en je speelt er alleen maar SNAKEII op.

Spider-man komt dan eindelijk naar The Avengers en dat is eigenlijk voor niemand leuk. Want de Spider-man-games zijn fan-tas-tisch en nu gaan onwetende mensen die weten dat Spider-man fan-tas-tisch is, denken dat Marvel’s Avengers fan-tas-tisch is. Maar dat is het niet. Het is pay-to-pay-to-pay-to-nog-meer-payfans-boos-dus-grapje-toch-niet-to-pay. Alleen het eerste uur is vermakelijk en daarna speel je constant hetzelfde (via VG247).

Mocht je nu denken, arme Square Enix, wat ben je hard. Klopt! Maar ze hebben onlangs ook Guardians of the Galaxy uitgebracht en die game is fan-tas-tisch! De review van die game volgt dit weekend in geschreven- en podcast-vorm!

Spider-man komt op 30 november naar Avengers (alleen voor de PlayStation 4 en PlayStation 5), tezamen met de Klaw-raid. Wij kunnen niet wachten het niet te spelen!

  1.   
    tijn80's avatar

    Eens. Wat een waardeloze game. PS kijk even naar je 2e fantastisch 😉