Raven Software wil vakbond vormen – nu wel

Ken je het gevoel nog? Je staat in een hete dampende kroeg en je hebt opeens oogcontact met een superleuke meid! Ze kijkt terug, net iets te lang en je voelt in je onderbuik wat vlindertjes verschijnen. Maar ja, hoe stap je op die dame af en wat wordt je openingszin. “Kom je hier vaker?”, nee te suf. “Deed het pijn toen je uit de hemel viel?” Godver gast! Denk eens na over iets origineels!

Uiteindelijk besluit je dat “ik heb morgen een kater en nu zoek ik nog een poes” een zeer beschaafde en eloquente zin is. Je slaat jezelf op de borst, je at nog een fluitje naar binnen en je besluit erop af te gaan. Maar nee shit! Er staat een boom van een vent naast haar. Type anabolen met schoenmaatje 49. Ja weet je, twee keer per week excuses verzinnen om niet naar de sportschool te gaan zijn nét niet genoeg om hem te verslaan.

Je zweet, je twijfelt, wat moet ik doen? En opeens! Ware het een engel uit de hemel, komt daar een andere man binnen. Met een paar koffers. En in die koffers zit 70 miljard dollar. De ingespoten hormoonpersoon krijgt de koffer en maakt zich uit de veren! Tijd om de vrouw te veroveren!

Lang verhaal nog langer. Raven Software wil eindelijk een vakbond vormen. Zij staan onder het juk van Activision en zijn medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van Warzone. En nu Microsoft Activision heeft overgenomen is het vormen van een vakbond opeens geen zonde meer. Goed nieuws, weg met die nare Bobbert Kotick en op naar een veiligere en eerlijkere bedrijfsstructuur! Hup vakbond (via Videogamer)!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren