Gamersnet Podcast #179 | CoD Vanguard en Forza Horizon 5

Het is weer weekend en dus is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! En we hebben inhoudelijk veel te melden, want Michiel is gedoken in Call of Duty: Vanguard en geeft dan ook zijn uitgesproken mening! Peter is digitaal naar Mexico getogen om lekker te racen in Forza Horizon 5! Dat en veel meer in de nieuwe Gamersnet Podcast!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 35 minuten), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij en nog veel meer!

Word nu lid! De teller staat nu op:

40

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  ja Forza horizon 5 moet ik ook nog hebben.. Maar ik wacht nog wel eventjes tot die nog ietskes goedkoper is.. Maar dat zal nog wel een paar maandjes duren.. Vermaak me nu nog VAAK met deel 4.

  Sinds ik een Laptop heb waarop ik een beetje fatsoenlijk kan gamen. [Ja die zijn er tegenwoordig wel] meteen forza horizon gekocht.. Wat een te gekke game is dat.

  Alleen zouden ze iets meer cosmetische pimping erbij moeten voegen.. Dat is wel zeer minimaal.. Hoe breed je het motorisch kunt tunen is het veranderen van bumpers uitlaten enz enz. Dat zou nog wel meer mogen..

  En die Barn Finds.. Die zouden ze best op zn tijd nog wat nieuwe mogen droppen.. Als je ze eenmaal hebt zit er weinig vernieuwing in.

  Speel momenteel Veel the eliminator mode.. Die modes is ook echt grandioos.. Op voorhand was ik daar wat sceptisch over. Maar ik vind het TOP gemaakt.. Al zouden daar ook wel wat verbeteringen in kunnen… Bedoel je start altijd in een mini cooper [FH 4 ] waarom moet je die auto selecteren als je niets anders kunt selecteren… Beetje overbodig om daar een keuze menu in te zetten terwijl er maar 1 keuze is..

  + Ze zouden wel beloningen mogen maken als je bijv. top 3 finisht of the eliminator bent.. Zou tof zijn als je dan bijv. bepaalde skins kunt vrijspelen.. Die dus in the eliminator modes beschikbaar is.. (Wel ENKEL optisch] Dus niet dat je kwa prestaties iets beter krijgt