Amazon wil mogelijk tv-serie van Mass Effect

Ruimteridders en melkwegmaffies opgelet! Het lijkt er sterk op dat Amazon van plan is om een nieuwe tv-serie te gaan ontwikkelen gebaseerd op Mass Effect!

Volgens een bericht (via Deadline) is Amazon momenteel aan het onderzoeken hoe ze het recente succes van de sci-fi serie The Wheel of Time een goed vervolg kunnen geven. Naar verluidt heeft men daarvoor de pijlen nu gericht op de Mass Effect franchise. Amazon Studios zou al dicht bij een deal zijn met Electronic Arts om een serie te maken binnen de populaire wereld van Mass Effect.

Hiermee zou er ook een einde komen aan geruchten omtrent een Mass Effect film. Al jaren wordt er gesproken over een mogelijke film, die maar niet van de grond wil komen. Een duidelijk probleem van een film zou volgens de kenners de beperkte speelduur zijn. Zou het kunnen om een goed, Mass Effect-waardig verhaal te vertellen in hooguit twee uur? De keuze voor een serie zou dat probleem in elk geval meteen oplossen.

Voorlopig moeten alle Mass Effect fans het nog even doen met een teaser voor Mass Effect 4. De tijd zal het leren of deze franchise daadwerkelijk vertaald zal worden richting een streamingdienst. Go Amazon!

  1.   
    Anoniem-1216140826's avatar

    Dit kan echt wel heel vet worden!! Wheel of Time heb ik nog niet gezien maar misschien een kans geven.

  2.   
    Anoniem-176755846's avatar

    Ben heel benieuwd. Lekker 18+ brute actie zoals The Boys whahaha kom maar op ūüôā