Rainbow Six Extraction verschijnt 20 januari

Ubisoft heeft Rainbow Six Extraction van een officiële releasedatum voorzien. De co-op shooter zal op 20 januari gaan verschijnen, zoals vorige maand al te snel werd verklapt via de eigen website.

Naast de datum kwam er ook nog nieuwe informatie naar buiten. De game krijgt een cross-platform Buddy Pass systeem. Bij elk exemplaar van Rainbow Six Extraction krijg je een paar tokens, om uit te delen aan vrienden. Met zo’n token kan je de volledige game geheel gratis spelen gedurende 14 dagen. Alle progressie die je boekt, neem je mee naar de volledige game als je besluit om het spel uiteindelijk te kopen. Dit Buddy Pass systeem geldt voor bijna alle platformen. Alleen Steam lijkt uitgesloten te zijn.

Rainbow Six Extraction lanceert met vier moeilijkheidsgraden en twaalf totaal nieuwe mappen. Deze mappen zouden circa drie keer groter zijn dan die uit Rainbow Six Siege. De mappen zijn gesitueerd in vier dynamische regio’s. Verder heb je maar liefst 60 wapens om uit te kiezen en is er exclusieve content voor spelers die zowel Rainbow Six Extraction als Rainbow Six Siege spelen. Denk bijvoorbeeld aan exclusieve gearsets voor beide games en het vrijspelen van 18 operators uit Extraction om in Siege te kunnen gebruiken.

Rainbow Six Extraction werd in 2019 onthuld als Rainbow Six Quarantine. Afgelopen juni besloot Ubisoft om de naam te wijzigen. De game verschijnt voor de pc, PlayStation 4/5 en Xbox One en Series X/S.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren