Drie nieuwe mappen getoond in Battlefield 2042 trailer

Die nieuwe strategie van ontwikkelaar Dice bevalt ons wel! Laat Battlefield 2042 maar gewoon zien! Sterker nog, we konden er al mee aan de slag en onze belevenissen zijn te lezen in de preview. Na trailers over Hazard Zone en de specialisten krijgen we nu een kijkje op drie van de mappen voor de game. De eerste is Renewal en deze speelt zich af de woestijnen van Egypte. In Breakaway gaan we naar Antartica waarbij vooral het olieboorplatform tot de verbeelding spreekt (wij wachten op GreenPeace die deze verheerlijking van olieboren zal veroordelen). De laatste map die getoond wordt is Discarded, dat zich afspeelt in India met prachtige versleten schepen aan de kust.

Wij worden er respectievelijk warm, koud en warm van! Battlefield 2042 verschijnt op 19 november voor de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en de personal computer.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.