Gamersnet Podcast #176 | Tom Olland is Nathan Drake

Het is weer weekend en dus is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! Michiel en Peter bespreken het leven, de week met veel schuine grappen en gekkigheid. We bespreken de trailer van de film Uncharted met Tom Holland en Michiel deelt zijn belevenissen in Far Cry 6.

Peter is verder gegaan met Metroid Dread en hij heeft ook Fable Anniversary Edition gespeeld! Hoe oud wil je het hebben? Maar wel leuk!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 20 minuten), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij en nog veel meer!

Word nu lid! De teller staat nu op:

40

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Beetje jammer toch wel dat alle video content achter een paywall zitten…

  We hadden het er laatst in een stream nog over dat [voor blijkbaar meer mensen] Hierdoor heel GN is doodgebloed.
  De Sfeer en aantal bezoekers is imo nu iig op GN zelf weg. Wat zo jammer is gezien GN juist altijd heel erg het idee gaf dat ze echt in goed contact met de bezoekers stonden En goede interactie.

  Ik snap de keuze opzich wel, Maar aan de andere kant… je zou ook kunnen zeggen dat die content dan voor de patreons eerder toegankelijk is. En dus naar ….. tijd toch op gn/YT zou kunnen komen.

  Ik dacht dus dat gn al vrijwel helemaal RIP was.. Tot ik je [peet] dus contacte en zo te horen kreeg dat die stream/video content enkel voor patreons is.

  heel jammer. Maar goed zo veranderen dr wel eens wat dingen natuurlijk.
  Volgen/bezoeken van de site doe ik wel maar wel vele malen minder dan voorheen toen die gezellige sfeer er nog was

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  @CHILLOZZ: Ik snap het punt dat je wilt maken helemaal, echt waar. Geloof me, ik mis ook de “oude” industrie. Zelf loop ik nu pas een jaartje of 10 mee in de games branche, waarbij ik met heel veel sentiment terugkijk op hoe het vroeger allemaal was.

  Het klinkt wellicht erg cliché, maar de industrie was vroeger gewoon veel beter voor media als Gamersnet. Je werd door uitgevers met enige regelmaat uitgenodigd, kreeg zo nu en dan eens wat exclusiefs opgestuurd, en belangrijker… men investeerde in je platform. Hedendaags is die binding met een uitgever totaal verloren gegaan door influencers die nu het leeuwendeel van het promobudget opslokken. De aandacht van de uitgevers ligt bij hen, en geef ze eens ongelijk. Een YouTuber die leuk een paar miljoen volgers instantly bereikt geeft veel meer kans op exposure dan een website, waarvan je maar moet hopen dat de kijkcijfers naar hetzelfde aantal stijgen.

  Ik ben niet de penningmeester binnen GN, maar ik weet wel dat het geld kost omdat ik er zelf nog een eigen website op na houd. De rekeningen – waar de inkomsten van uitgevers en game-gerelateerde ads in het verleden een deel van coverden – dienen nu uit een ander potje betaald te worden. Dat potje wordt in het geval van GN deels gevuld door Patreon.

  Nogmaals, ik snap je heel goed. Ik zie de branche – in mijn optiek – ook ten nadele veranderen. Maar misschien dat Patreon inderdaad een soort timed exclusive optie kan bieden. Wellicht dat Peet dat in een jasje kan gieten. Ik kan je helaas daar niks in beloven. Het enige wat ik kan zeggen is heel hartelijk dank voor je support. We zijn blij met je en waarderen het zeer dat je je mening met ons deelt.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Patrick Meurs:
  kijk top comment. Nu ook wat begrijpelijker..

  Kijk de ”gewone” kijker weet natuurlijk niet hoe dat $$ financieel altijd gelopen heeft en hoe het nu loopt. Zoals jij het omschrijft is het een stuk begrijpelijker.

  mja wie weet keren de tijden wel weer… ik hoop er van harte van.