Call of Duty krijgt Halloween event met Scream thema

We naderen alweer het einde van oktober en dat kan maar één ding betekenen: Halloween! Zoals gebruikelijk gaat ook Call of Duty dit jaar weer mee in de tradities. Zowel Call of Duty: Black Ops Cold War als Warzone worden voorzien van een tijdelijk Halloween event.

Het evenement heet net als vorig jaar The Haunting en duurt van 19 oktober tot 2 november. Ja, in de wereld der games is een feestdag gewoon een feestperiode. Net zoals dat Nederlandse ondernemers nog steeds denken dat Black Friday ook gewoon twee weken lang kan duren en dat consumenten wel onder de indruk zullen zijn van 2 procent korting op een eerder al verhoogde verkoopprijs.

The Haunting in Call of Duty krijgt dit jaar diverse bekende elementen uit Scream en Donnie Darko. Vanaf de start van het event is er een Ghostface bundel, die je helemaal in het Scream-thema kan onderdompelen. Op 24 oktober komt er nog een Frank the Rabbit bundel bij, waarmee je in stijl van Donnie Darko kunt spelen.

Warzone krijgt een nieuwe Ghosts of Verdansk spelmodus, die zich afspeelt in de nacht. Als Operators voor het eerst worden uitgeschakeld, keren ze terug als Ghosts. Voor Black Ops Cold War zijn er drie tijdelijke multiplayer spelmodi: Infected, Prop Hunt Halloween en Scream Deathmatch. Ook de iconische Black Ops map Nuketown krijgt een fraaie Halloween make-over.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.