GTA 3, Vice City en San Andreas al verdwenen uit meeste webshops

Rockstar onthulde enkele dagen geleden eindelijk Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Deze collectie bevat opgepoetste versies van Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto Vice City en Grand Theft Auto San Andreas voor de PlayStation 4/5, Xbox One/Series, Nintendo Switch en pc. Een versie voor iOS en Android komt in de eerste helft van 2022.

De geruchten doen de ronde dat deze Trilogie een prijskaartje krijgt van 60 tot wel 70 euro voor respectievelijk de huidige en next-gen platformen. Reden voor veel fans om nog snel de games aan te schaffen via webshops en bijvoorbeeld Steam. Inmiddels is dat bijna nergens meer mogelijk, want op verzoek van Rockstar zijn de drie GTA-games uit de meeste online winkels verdwenen. Op steeds meer plekken zou het niet meer mogelijk zijn om de games aan te schaffen.

Uiteraard is de nieuwe Definitive Edition flink opgepoetst, aldus Rockstar zelf. De verschillen moeten best groot zijn ten opzichte van de reeds bestaande trilogie van deze games. Toch is lang niet iedereen enthousiast om te ontdekken dat je straks 40 tot 50 euro meer betaalt om de nieuwe trilogie in huis te halen.

Het wachten is op een formeel bericht van Rockstar omtrent het prijskaartje van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Praten we dan weer verder hoe blij we worden van deze vernieuwde versies…

 1.   
  MaTriX71's avatar

  Oftewel, ff wachten en dan de vergelijking video`s bekijken.

 2.   
  Anoniem-930521623's avatar

  Boycotten die handel. Wat R* doet heeft niks meer met gamers plezier laten geven te maken.

 3.   
  Anoniem-1043168693's avatar

  Komt wel terug.

 4.   
  Anoniem-1043168693's avatar

  @Anoniem-930521623: Wat een BS