PlayStation Plus games voor oktober gelekt: Hell Let Loose, Mortal Kombat X

Hell Let Loose

Zoals vrijwel elke maand lijken de nieuwste, gratis PlayStation Plus games alweer ‘gelekt’. Als de geruchten deze keer blijken te kloppen, kunnen we in oktober de volgende games verwachten: Hell Let Loose voor de PlayStation 5 en Mortal Kombat X en PGA Tour 2K21 voor de PlayStation 4.

Hell Let Loose is een verrassende, want dat zou het debuut zijn op de consoles van deze game. Het is een tactische multiplayer first-person shooter die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Daarbij wil Hell Let Loose meer op realisme mikken dan bijvoorbeeld een Battlefield en Call of Duty. Zo moet je tijdens gevechten strategische keuzes maken om bijvoorbeeld assistentie op te roepen en bevoorradingsplekken te veroveren.

Mortal Kombat X is niet de nieuwste uit de serie, maar gelet op de beroerde reputatie van MK11 met alle microtransacties is dat geen straf. De gameplay van Mortal Kombat X staat als een huis, er is veel variatie mogelijk en de Fatalities zijn uiteraard lekker bruut. PGA Tour 2K21 is iets met gras, balletjes en een stok. Voor de connaisseur.

Binnenkort zullen we formeel gaan horen wat we in oktober via PlayStation Plus mogen verwelkomen.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.