Nieuwe WWII-titel Hell Let Loose 6 juni in Early Access

Er is een nieuwe shooter aanstaande in de wereld der Tweede Wereldoorlog-games en krijgt de titel Hell Let Loose. De game is een multiplayer game en haalde in 2017 op Kickstarter al ruim 100.000 dollar binnen en inmiddels staat de teller op ruim 200.000 dollar. Hell Let Loose zal op 6 juni in Early Access gaan via Steam en wat natuurlijk opvalt is dat deze datum niet voor niets gekozen is en is natuurlijk bekend om D-Day.

De game is anders dan bijvoorbeeld Battlefield 5 en draait voornamelijk om realisme. In een al eerder verschenen aankondigingstrailer zien we dan ook trage wapens, slecht zicht en barre omstandigheden. Uiteraard niet negatief en op een erg goede manier in beeld gebracht. Hell Let Loose zal ook gevechten krijgen waarbij 100 man, verdeeld in twee teams, de strijd met elkaar aangaan op de slagvelden. Bovendien moet je strategische beslissingen maken om bijvoorbeeld assistentie op te roepen en bevoorradingsplekken te veroveren. Uitgever Black Matter over de game:

“Hell Let Loose is not all about kill/death ratios and unlocks—teamwork is central to gameplay. Communication is essential. Players work together beneath the leadership of officers and their commander to take strategic targets on the battlefield and dominate the opposition. Hell Let Loose is a game that demands teamwork and communication not only to win, but to survive.”

Hell Let Loose zal in het weekend van 5 april een beta kennen en de game is nu middels een pre-order verkrijgbaar via de officiële website van de game.

Meer Hell Let Loose

  1.   
    DB Ries's avatar

    WWII setting vind ik geweldig maar alleen als singleplay.

  2.   
    Eekhoorn hond's avatar

    ok