Dying Light 1 en 2 onderweg naar de Switch

Tijdens de afgelopen Nintendo Direct kwam ook ontwikkelaar Techland op het podium en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: Dying Light! Nou ja, twee dingen in dit geval. De originele Dying Light en het aankomende Dying Light 2 Stay Human komen namelijk naar de Nintendo Switch.

Het origineel verschijnt in de vorm van Dying Light Platinum Edition. Dit is een uitgebreide versie inclusief alle DLC, zoals The Following, Bozark Horde en Hellraid. De besturing van de game is uiteraard geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch. Zo is er HD rumble, gyro aiming en het gebruik van het touchscreen.

Zoals gezegd komt ook Dying Light 2 naar de Switch. Het betreft een bijzondere versie, want volgens Techland zal Dying Light 2 Stay Human via de cloud speelbaar zijn op de switch. De Cloud Version van Dying Light 2 bevat alle features die de game ook krijgt op de krachtigere consoles van Microsoft en Sony, waaronder een 4-speler co-op. Er zal een gratis demo komen in de Nintendo eShop, zodat je op voorhand kunt checken of alles werkt zoals beloofd.

Dying Light Platinum Edition is vanaf 19 oktober beschikbaar voor de Switch. Dying Light 2 Stay Human Cloud Version, what’s in a name, komt op 4 februari 2022 uit voor de Switch. Op deze dag verschijnt de game ook voor de andere platformen.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.