Nanosuit aan! Crysis Remastered Trilogy komt 15 oktober

Trek je favoriete nanosuit maar vast uit de kast. Ontwikkelaar Crytek heeft namelijk aangekondigd dat de Crysis Remastered Trilogy op 15 oktober verschijnt voor de pc en consoles.

Deze collectie bevat Crysis Remastered, die vorig jaar al verscheen, plus de singleplayer campaigns van Crysis 2 en Crysis 3. Deze campaigns hebben ook hun eigen ‘remastering’ ondergaan. Alles draait straks tussen de 1080p en 4K dankzij dynamic resolution. Hierdoor is een soepele 60FPS mogelijk op de Xbox Series X en PlayStation 5. Uiteraard zijn zaken als belichting en textures ook opgepoetst.

De games zijn ook los van elkaar straks te koop, voor wie liever niet de hele trilogie wil hebben. De volledige Crysis Remastered Trilogy heeft een adviesprijs van 49,99 euro. De losse remasters kosten 29,99 euro per deel.

Bekijk hieronder nog wat fraaie vergelijkende video’s van de oude en nieuwe versies van de game. PS3 versus PS5 en Xbox 360 versus Xbox Series X. Zoek de verschillen…

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.