Nieuwe Saints Row aangekondigd

Na vier Saints Row-games en Agents of Mayhem was het voor ontwikkelaar Volition tijd om terug te gaan naar de tekentafel. De tekening is een reboot van Saints Row geworden en de game is officieel aangekondigd middels onderstaande trailer.

De game doet denken aan de eerste twee delen van de reeks en krijgt een compleet nieuwe cast. Zelfs de releasedatum is bekend. Vanaf 25 februari 2022 kunnen we er allemaal mee aan de slag met Xboxen, PlayStations of op de pc.

  1.   
    ChielB's avatar

    Bij uitblijven van wat GTA kan dit misschien wel een leegte opvullen. Vooral de eerste delen waren best prima.

  2.   
    RLXTR's avatar

    Het ziet er wat mij betreft prima uit. De eerste delen waren best leuk. Een duidelijke GTA clone, maar dan meer over the top. Zeker met het tweede en derde deel kreeg de serie ook echt een eigen gezicht. Na het derde deel was het beste er, wat mij betreft, wel vanaf. De humor moest steeds platter en alles werd zo banaal, dat het iedere link met de realiteit verloor. Met een bh op je hoofd skeletten en zombies kapot rijden in de hel, is zo ver verwijderd van iets dat tegen de werkelijkheid aan schuurt, dat het ook niet meer echt shockerend of grappig is. Vind ik.