Gamersnet Podcast #167 | Volendam heeft écht alles

Je weekend is weer van start gegaan en dus is er weer een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! Michiel en Peter zijn weer aangeschoven en bespreken heel veel en zelfs een beetje over games! Wat hebben we gespeeld? Mario Golf: Super Rush, Police Simulator, Back 4 Blood en Mass Effect!

Qua nieuws is er ook het één en ander te bespreken, met veel games in Xbox Game Pass, Battlefield 2042 en Stalker 2!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 50 minuten), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, een eigen Valheim-server, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als we straks onze prik hebben!

Ook krijg je in juni het grote Gamersnet Vakantieboek thuisgestuurd! Unboxing!

Word nu lid! De teller staat nu op:

67

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Dat van dat picknicken bij die dieren dat was toen toch groots in het nieuws… Hoe achterlijk ben je dan. Staat voordat je het park op rijd groots in vele talen wat je wel/niet mag doen..Dus zeggen ik weet niet hoe en wat kan echt niet… Die hadden eens aangevallen hadden moeten zijn dan was dr een goede ramp en veel gezeik geweest..
    verder wel super mooi om eens te doen, Je moet wel een beetje geluk hebben natuurlijk dat ze een beetje dicht in de buurt zijn.