Alan Wake Remastered lijkt in aantocht

Een fijn begin van je Wake, ehhh week. Het lijkt er namelijk sterk op dat we binnenkort aan de slag kunnen met Alan Wake Remastered. EpicData, een website die database-updates voor de Epic Game Store bijhoudt, ontdekte het bestaan van deze titel.

Formeel is er nog niets gemeld omtrent een opgepoetste versie van Alan Wake, dus neem het met een klein snufje zout voor de zekerheid. Veel meer dan de aanwezigheid van de titel in de database is het niet. Toch is het wel een logische stap om een remaster van Alan Wake uit te brengen. Ontwikkelaar Remedy Entertainment lijkt namelijk al te werken aan Alan Wake 2. Met het opnieuw uitbrengen van het eerste deel, visueel naar het nu getrokken, kan men zowel fans blij maken als een nieuwe doelgroep bereiken.

Alan Wake verscheen alweer 11 jaar geleden. De game werd destijds enthousiast ontvangen en het verhaal kreeg ook nog een interessante uitbreiding in de vorm van de Xbox LIVE Arcade-titel Alan Wake’s American Nightmare.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.