George RR Martin was jaren geleden al klaar met Elden Ring

George RR Martin is natuurlijk de schrijver van de Game of Thrones-boeken, maar hij mocht ook zijn plas(seks)je doen over de nieuwe game van From Software: Elden Ring. In een gesprek met het nieuwsstation van Chicago, WTTW, laat hij weten dat zijn werk voor de game al jaren geleden is afgerond (via Videogamer)

“My work on it was actually done years ago. These games, they’re like movies. They take a long time to develop.”

De vraag die hem gesteld werd door de ontwikkelaars was vooral om een wereld te bedenken waarin de game zich zou afspelen:

“Basically, they wanted a world created to set the game in. They wanted world-building as a big factor in fantasy and science fiction. I worked up a fairly detailed background for them, and then they took it from there. So really it’s been several years since I’ve last seen them.”

Wij hebben natuurlijk heel veel zin in Elden Ring en als George RR Martin betrokken is verwachten we minstens een klein beetje girl-on-girl-on-brother-on-uncle-on-dog-on-guy-in-mum-action.

Elden Ring verschijnt op 21 januari voor de Xboxen, PlayStations en de pc.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.