FromSoftware nieuwste game heet Elden Ring

Aan het einde van de maand mei werd uit het niets bekendgemaakt dat George R.R. Martin in samenwerking met FromSoftware een game aan het ontwikkelen zijn onder de naam Great Rune. Door een probleem met de beveiliging, waardoor de line up van Bandai Namco voor de E3 bloot is komen te liggen, is daardoor nu onthuld dat de game echter onder de naam Elden Ring gaat.

Elden Ring is een fantasy action-RPG dat plaatsvindt in een wereld die is gemaakt door niemand minder dan Hidetaka Miyazaki, de man achter de Dark Souls-franchise, en natuurlijk de al eerder genoemde George R.R. Martin. Elden Ring is, voor het moment, de grootste game die FromSoftware ooit heeft gemaakt. Zo zou zelfs achter ieder hoekje wat nieuws te ontdekken zijn, al kan dat ook snel uitpakken in een zeer negatieve verrassing.

Naast de echte naam, korte descriptie en het logo is er voor dit moment nog niks bekend over de game inhoudelijk. Waarschijnlijk zal dit worden gedaan in één van de vele persconferenties die vanaf vanavond gaan beginnen.

  1.   
    nielsiebro's avatar

    FromSoftware mag er altijd wel zijn