Gamersnet Podcast #157 | Waar is Ubisoft mee bezig?

Het is weer weekend, de zon schijnt en dus is het weer de perfecte tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! We hebben een aantal games gespeeld zoals Valheim (duh!), Mass Effect (duh!) en The Longeste Road on Earth (lekker indie!).

Natuurlijk is er ook veel nieuws te beleven, zoals gameplay van Horizon Forbidden West, Dying Light 2 en Far Cry 6. Ook zijn de jaarcijfers van EA naar buiten gebracht en FUT legt ze geen windeieren.

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 45 minuten), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, een eigen Valheim-server, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als we straks onze prik hebben! Ook krijg je in juni het grote Gamersnet Vakantieboek thuisgestuurd!

Word nu lid! De teller staat nu op:

64

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    Turk–Life's avatar

    Ubisoft maakt dus WEL geweldige games. En heeft zich allang al bewezen. Far cry primal, 4 en 5 waren fantastisch.

  2.   
    Petor's avatar

    @Turk–Life: We agree to disagree 🙂