Podracecast #2.10 | Vader in Rebels en Thrawn boek 1

Het is tijd voor een nieuwe aflevering van de Podracecast! Coen en Peter schuiven aan om over hun gezamenlijke liefde te praten, namelijk Star Wars!

Peter is aan de comics gegaan en heeft de Vader (2015)-comics gelezen en de Kylo Ren-serie. Coen heeft het eerste boek van de Thrawn-trilogie gelezen en samen hebben de heren twee afleveringen van Star Wars Rebels gekeken, namelijk seizoen twee, afleveringen 21 en 22: Twilight of the Apprentice. Tot slotte heeft Peter nog wat te orakelen over de Drengir, een nieuw ras wat plantachtig is, rechtstreeks vanuit Into the Dark, het tweede boek van The High Republic!

Help ons te stijgen in de lijstjes en laat een Apple Podcast review achter! Enorm bedankt en veel luisterplezier!

Er staat bakkenveel extra content voor je klaar via Patreon! Steun ons en word nu lid! De teller staat nu op:

59

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Podracecast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren