Ghost of Tsushima wordt verfilmd door John Wick-regisseur

Sony Pictures en PlayStation Productions gaan waarschijnlijk heel wat gamers blij maken. Volgens de website Deadline wordt er serieus werk gemaakt van een verfilming van Ghost of Tsushima. De regie zal Chad Stahelski voor zijn rekening nemen. Hij maakte de afgelopen jaren vooral naam als regisseur van de eerste drie John Wick-films en hij staat op het punt om te beginnen aan John Wick: Chapter 4.

Sony maakt de laatste jaren al meer werk van populaire games. Zo is een Uncharted film nog steeds onderweg en wordt er gewerkt aan een HBO-serie gebaseerd op The Last of Us. Het succes van Ghost of Tsushima is in elk geval overduidelijk. Volgens Sony heeft deze game van ontwikkelaar Sucker Punch al meer dan 6,5 miljoen exemplaren verkocht. De teller stond na slechts drie dagen al op 2,4 miljoen. Hiermee werd Ghost of Tsushima zelfs de snelst verkopende game uit een nieuwe first-party franchise. Niet heel verrassend zijn er dan ook al geruchten over een mogelijk vervolg.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.