Vacature wijst op vervolg op Ghost of Tsushima

Met Ghost of Tsushima werd het tijdperk PlayStation 4 waardig afgesloten, waarna een soepele machtsoverdracht naar de PlayStation 5 werd gegarandeerd. Althans, als de PS5 ook maar ergens te koop was, maar ach, “soepele machtsoverdracht” is tegenwoordig een rekbaar begrip. Hoe dan ook, de verkoopcijfers liegen er niet om: Ghost of Tsushima was een gigantisch succes. Het is dan ook niet vreemd dat het erop lijkt dat deze samoerai-game een vervolg krijgt.

In een vacature van ontwikkelaar Sucker Punch zoekt het bedrijf naar een combat designer, waarbij het hebben gespeeld van Ghost of Tsushima en het begrijpen van de combatsystemen als allereerste vereiste wordt genoemd, zelfs boven de werkervaring binnen AAA-ontwikkeling. Dit kan natuurlijk ook slechts betekenen dat Sucker Punch’ volgende game overeenkomsten heeft met Ghost of Tsushima, maar het staat wel érg prominent in de lijst met baanvereisten. Het lijkt er dan ook op dat de ontwikkelaar nog niet klaar is met de samoerai.

Het zal waarschijnlijk nog een hele poos duren voordat we wat van een eventuele sequel te zien krijgen, maar houd Gamersnet desondanks in de gaten!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren