Ghost of Tsushima krijgt Director’s Cut voor PS4 en PS5

Sony heeft een fijne mededeling voor alle gamers die nog regelmatig met veel plezier terugkijken op hun avontuur in Tsushima. De game Ghost of Tsushima krijgt deze zomer een Director’s Cut-editie, waaronder alle reeds uitgebracht extraatjes vallen. Én, om het feest compleet te maken: Bij de Director’s Cut krijg je een nieuw stuk dlc dat zich focust op het bevrijden van Iki Island.

Naast Tsushima is namelijk ook Iki Island bezet door de Mongolen. In deze dlc ga je aan de slag met een nieuw eiland, een nieuwe verhaallijn en nieuwe karakters. De echte selling point waarmee Sony komt: Nieuwe diertjes om te aaien.

Naast de nieuw toevoegde downloadable content krijg je ook de volledige game, Legends-game modus, een talisman, cosmetische items, een digitaal mini art-book en een kijkje in de keuken doormiddel van Director’s Commentary. Verder kunnen vooral PlayStation 5-gamers los gaan met nieuwe technische hoogstandjes zoals de nieuwe haptic feedback, 4K-modus, 60FPS en een stuk snellere laadtijden.

Heb je momenteel de reguliere versie, maar heb je wel interesse in de Director’s Cut? De PlayStation 4-versie kan voor slechts 10 dollar geüpgrade worden naar deze nieuwe versie. PlayStation 5-bezitters die de game willen upgraden naar de PS5 Director’s Cut moeten 30 dollar bij betalen. Op 20 augustus is de versie in zowel fysieke als digitale winkels te vinden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren