NIEUW! Gamersnet Heroes #1 | No Way Home, Snyder Cut en WandaVision

Een splinternieuw podcast, volledig gestort op de universums van Marvel en DC! Salim en Peter schuiven aan voor Gamersnet Heroes, helemaal te danken aan het feit dat we 50 Patrons hebben mogen verwelkomen!

We gaan het in deze eerste aflevering hebben over de titel van de derde Spider-man-film, namelijk No Way Home. We checken de trailer van Justice League: The Snyder Cut, maar bovendien bespreken we de eerste zeven afleveringen van WandaVision. Doet Disney er goed aan zich op series te storten en hoe goed lijkt dat uit te pakken?!

Word nu lid van Gamersnet Patreon voor toffe extra content als Audio Commentaren, exclusieve podcasts zoals Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij, Minivlogs, gameplay-video’s en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Word nu lid! De teller staat nu op:

51

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help Gamersnet Heroes te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren