Verrassing: ook Metro: Last Light gratis bij Epic

We zijn inmiddels gewend aan de gratis games die de Epic Games Store wekelijks weggeeft, maar af en toe worden we tóch verrast. Dat is deze keer ook weer aan de orde: naast het aangekondigde For the King kunnen we deze week ook de pc-versie van Metro: Last Light gratis aan onze collectie toevoegen.

In For the King ga je als groepje avonturiers op een queeste om het onrecht te bestrijden dat het koninkrijk is aangedaan. Dit draait uit op een Dungeons & Dragons-achtige ervaring die je zowel in je uppie als met anderen kunt spelen, zowel online als lokaal. Het spel is ook onderdeel van Xbox Game Pass voor pc.

Metro: Last Light behoeft waarschijnlijk minder introductie. Deze shooter is gebaseerd op de boeken van Dmitry Glukhovsky en speelt zich grotendeels af in de postapocalyptische ondergrondse metrostelsels van Moskou. Epic geeft de Redux-versie weg, wat inhoudt dat je ook toegang krijgt tot nieuwe spelmodi en alle DLC die ooit is verschenen voor het spel.

For the King en Metro: Last Light (Redux) zijn tot donderdag 11 februari te claimen. Daarna is het de beurt aan Halcyon 6: Lightspeed Edition, de verbeterde versie van de sci-fi base-builder uit 2016.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren