Destruction AllStars wordt gratis PlayStation 5-titel met PS Plus

Had jij Destruction AllStars op het oog als een van jouw eerste PlayStation 5-games? Dan heb ik slecht nieuws voor je. De game is uitgesteld tot februari volgend jaar. Maar treur niet, want er is ook nog goed nieuws. Als je een PlayStation Plus-lidmaatschap bezit kun je deze nieuwe multiplayer-game gratis binnen halen.

In een blog post op de website deelt Sony het slechte én goede nieuws. Destruction AllStars kostte voorheen een whopping 75 euro. Mensen die al een pre-order hadden geplaatst voor de game krijgen hun geld terug.

Volgende week komt er een nieuwe trailer om je alvast enthousiast te maken voor jouw verblijf in de arena. Houd Gamersnet in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent DestructionAll Stars!

 1.   
  rolf1977's avatar

  Deze stond enorm laag op mijn lijstje. Dus voor mij geen probleem dat hij is uitgesteld. En dan toch leuk dat hij “gratiez” zal zijn bij release…

 2.   
  tijn80's avatar

  We’ve decided to move the game’s release from November 2020 to February 2021, where it will be included for two months in PlayStation Plus at no additional cost

  Klinkt bij mij dat je na 2 maanden proberen alsnog de whopping €75 neer moet leggen of een abonnement moet afsluiten.

  De adviesprijzen voor de next gen, liggen overigens op €75, dus wen maar aan die whoppers 😉

  •   
   Mieke Schoester's avatar

   Of het voor keepsies is of niet is mij eigenlijk niet helemaal duidelijk.. Waarom zouden ze mensen hun geld terug geven als ze hem na die twee maanden toch weer moeten kopen?

 3.   
  rolf1977's avatar

  @tijn80:
  Ik begrijp uit de tekst dat deze voor 2 maanden te downloaden is. Daarna nog gewoon te spelen. Net zoals andere ps plus spelen. Alleen wordt deze voor 2 maanden aangeboden ipv. 1.