Alle launch titels van de PlayStation 5 op een rijtje

Ben je inmiddels op adem gekomen van de PlayStation 5 presentatie van gisteren? Er zijn wat vette dingen bekendgemaakt, zoals de PlayStation Plus Collection waarbij je achttien gratis PlayStation 4-games krijgt voor je PlayStation 5. Ook hebben we wat nieuwe titels gezien zoals bijvoorbeeld Hogwarts Legacy. We hebben de balans opgemaakt en voor jou uitgezocht welke titels je nu op launch van de PlayStation 5 kan spelen.

In totaal zijn er acht titels officieel aangemerkt als launch titels. We rekenen Fortnite voor het gemak even niet mee en ook Call of Duty: Black Ops Cold War is officieel geen launch titel. Wel komt deze omstreeks de datum van de release van de PlayStation 5 uit, dus je zal hem al snel na release kunnen spelen.
De acht launch titels zijn:

Astro’s Playroom (gratis en voor geĂ¯nstalleerd op je console)
Assassin’s Creed Valhalla
Cyberpunk 2077
Demon’s Souls
Destruction All Stars
Devil May Cry 5 Special Edition (Enkel digitaal)
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Reguliere versie + Ultimate Edition)
Sackboy: A Big Adventure

Is deze lijst genoeg voor jou om een PlayStation 5 op launch te willen veroveren? Of heb jij inmiddels al een pre-order geplaatst?

 1.   
  mmx's avatar

  Ik heb het gelijk geprobeerd de ps5 te bestellen met dvd ,maar helaas te laat.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  @mmx:

  Het is mij gelukt bij bol.com te bestellen, zag puur toeval het mailtje van bol.com 5 min na dat ik hem ontvangen had.
  Het is dat ik vrij was anders was het mij ook niet gelukt, een collega heeft geprobeerd nog maar overal uitverkocht.

 3.   
  mmx's avatar

  @Rijstekorrel: ik koop ook altijd bij Bol maar was te laat.Echt mazzel man hartstikke goed dat jij er een krijgt bij de release ,super gewoon!!!

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  @mmx:

  blue ray disc driver đŸ˜‰

  Zou zelf ook voor de disc variant gaan.. Maar voor alsnog heb ik er geen intresse in. Wellicht dat dadelijk als er acties komen er wat intressants gaat gebeuren.. Als een gamemania bijv. inruilacties gaat doen. en je niet al te gek veel bij hoeft te lappen dan heb ik evt. intresse anders [nog] niet.

  Ps4 kan dan toch met een gerust hart weg gezien de ps4 games dus ook op ps5 kunt spelen. Anders zou ik de ps4 nooit weg gedaan hebben.

  Is er eigenlijk al wat bekend omwille ps4 games.. Worden die allemaal geupgrade voor betere prestaties.. En vooral: Moet je daar dan nog iets extra’s voor betalen??
  Dus als je ps4 game wilt doen moet je dan eerst nog een bedrag betalen om het op ps5 te kunnen spelen.

 5.   
  mmx's avatar

  @CHILLOZZ: eerlijk gezegd heb ik nog wel wat vraagtekens bij de game upgrades het blijft toch een software matig zaakje .Ik ben direct weer op zoek gegaan om toch eeenn ps5 bij de release te hebben maar helaas . Met een klein beetje geluk vinden mijn zussen er een in Vancouver.

 6.   
  raxpherion's avatar

  @CHILLOZZ: nope hoeft niet. Ik zat gister toevallig in de store te kijken. En bijna bij alle aankomende releases staat duidelijk bij de omschrijving van de game dat ie kosteloos geupgrade kan worden naar ps5.