Dit is Destruction Allstars, de liefdesbaby van Burnout en Rocket League

Mocht je helemaal prat gaan op de grafische stijl van Rocket League, maar ook adrenalinekicks krijgen van het slopen van andermans voertuig, dan zou Destruction Allstars wel eens wat voor jou kunnen worden. Het Britse Lucid Games voelt het racing bloed nog steeds door de aderen vloeien en brengt de opvallende destructieve racer naar de PlayStation 5.

Destruction Allstars is – laten we zeggen – nogal ‘out there’ wanneer het de visuele presentatie betreft. Allereerst is het een arcade racer met een ogenschijnlijk hoog octaangehalte, welke qua vibe behoorlijk dicht in de buurt komt van Rocket League, minus de big ass bal die je in een doel moet rauzen. In plaats daarvan dien je vehikels van je tegenstanders helemaal tot snot te rijden, iets wat we ook al vaker hebben gedaan in games als Destruction Derby, Wreckfest en Burnout. De bestuurders zijn stuk voor stuk markant te noemen en zouden zo uit Fortnite kunnen zijn gesleurd.

Wanneer het startschot voor deze kleurrijke racer gaat worden gegeven is nog onbekend. Het enige wat we er vooralsnog van weten is de exclusiviteit die de game zal gaan genieten, gezien Destruction Allstars uitsluitend op Sony’s next-gen console zal gaan verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren