Gamersnet Podcast #121 | Over Xbox, Super Mario en Ubisoft

We hebben weer een bomvolle Gamersnet Podcast voor jullie klaarstaan, waarin Salim en Peter natuurlijk bespreken wat ze hebben beleefd en gegamed! Er komen gespeelde games langs als Immortal Fenyx Rising, Star Wars Vader Immortal, Ghost of Tsushima en PGA Tour 2K21. Ook is er enorm veel nieuws om te bespreken, met onder andere de aankondiging van de Xbox Series S en de prijspunten van zowel de Series S als de Series X. Ook heeft Ubisoft een evenement gehad en gaat Nintendo games uitbrengen om het 35 jarig bestaan van Mario te vieren. Het hoogtepunt? Een kartbaan!

Ook hebben we weer een aantal Apple Podcast Reviews! Help ons naar de 100 voor 2021! Enorm bedankt en veel luisterplezier!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 45 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Heerlijk weer genoten van de podcast en zo hard moeten lachen bij de aftershow met o.a Peter zijn werkverleden. :’)

  Ik kan als Patreon-member mensen echt aanraden om lid te worden! Alleen al de aftershow is het al meer dan waard 😀

 2.   
  Petor's avatar

  @fantasyfreak: Dankjewel