Bekijk hier de eerste gameplaybeelden van Batman: Gotham Knights

WB Games was gisteren in een uiterst gulle bui gebleken, want niet alleen kondigde het een nieuwe Batman-game aan, maar ook deelde het en passant bijna acht minuten aan gameplay! Zo zo, doe maar duur. Omdat wij nu eenmaal (bijna) alles met jullie – onze trouwe achterban – delen, besluiten we om ook deze sappige gameplay maar met jullie te delen.

Mocht het je ontgaan zijn, met Gotham Knights is er helaas een einde gekomen aan de veelal goed ontvangen Arkham-serie. Om de treurnis nog groter te maken… Batman is ook dood. NEE JOH!! Ja echt, maar vier van zijn kornuiten zijn ingeschakeld om de honneurs waar te nemen in Gotham. Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin zijn volgen wijlen Bruce het perfecte kwartet om dat Gotham-schorriemorrie een lesje te leren, iets wat in de onderstaande beelden pijnlijk duidelijk wordt.

Om de jolijt tot een absoluut vriespunt te krijgen, maakt ook Mr. Freeze zijn opwachting in deze trailer, zoals je wellicht al heb gezien. Uiteraard is hij slechts één van de vele beroepscriminelen die wederom op het rechte pad gezet dient te worden, al weet iedereen dat dit nooit gaat gebeuren. Vandaar dat geweld niet geschuwd wordt, en dat maakt Gotham Knights een stuk interessanter.

Als alles goed gaat, staat Gotham Knights voor volgend jaar op de planning. De game verschijnt op vrijwel ieder gaming platform, behalve de Nintendo Switch.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren