Gamersnet Podcast #118 | Een episch heftige ruzie

Het is eindelijk weer tijd voor de Gamersnet Podcast, waar de heren natuurlijk hun week bespreken. Salim maakt zich op voor een nieuw seizoen van Warzone en Peter is druk bezig met Ghost of Tsushima! De topstory van deze week draait om de ruzie tussen Epic Games en Apple, die enorm aan het escaleren is. Facebook mengt zich ook in de discussie, maar gelukkig doen jullie dat ook! We hebben veel reacties vanuit de community te bespreken en we maken ons langzaam op voor de vierde Gamersnet Podcast-serie!!

Tot slotte hebben we een review van de VR Escaperoom Prince of Persia: Dagger of Time, die we hebben gespeeld bij Enversed in Eindhoven!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 30 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren