Halo Infinite multiplayer wordt free-to-play en draait op 120fps

De multiplayer van Halo Infinite wordt free-to-play, zo melden diverse bronnen. Fans vonden eerder vandaag namelijk een opvallend detail bij de Ierse webshop Smyths Toys. Bij de Xbox Series X pagina was namelijk korte tijd een promo-afbeelding van Halo Infinite zichtbaar waarop free-to-play en 120fps vermeld stonden.

Het komt vaker voor dat retailers iets te voortvarend zijn met het publiceren van informatie, al hebben ze het ook vaak genoeg niet bij het juiste eind. Inmiddels zijn er echter meerdere bronnen die melden dat de multiplayer van Halo Infinite gratis te spelen zal zijn.

Volgens de bekende Xbox-insider @Klobrille wordt de multiplayer inderdaad free-to-play om het grootst mogelijke publiek aan te trekken. De game zou ook voorzien worden van een eigen Battle Pass en uitgebreide opties voor customisation krijgen.

Het wachten is op een formele bekendmaking door Microsoft of ontwikkelaar 343 Industries dat de geruchten omtrent free-to-play en 120fps inderdaad waar zijn. Tot die tijd kan je nog genieten van de uitgebreide campaign trailer.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren