Geen DLC voor The Last of Us 2

De game is nog maar net verschenen, maar inmiddels is bekend geworden dat The Last of Us 2 geen downloadable content zal krijgen. Neil Druckmann heeft dit onlangs nog bevestigd.

De originele game uit 2013 kreeg wel DLC in de vorm van een uitbreidingspakket, genaamd Left Behind. In deze uitbreiding kreeg je meer te weten over het leven van Ellie. Dit alles nog voordat Joel in haar leven verscheen. Ook beleef je het een en ander nadat Joel gewond raakt.

 1.   
  Rolf31's avatar

  Ligt het aan mij (retorisch;-)) of is de hype over deze game te groot voor hetgeen het levert? Zonder spoilers te doen hier vind ik het een beetje mwah hoe het verhaal, vanaf de helft ongeveer, verloopt.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  @Rolf31:
  Wel, om ook (of min mogelijk) geen spoilers te geven denk ik wél dat ze een stukje dlc kunnen maken van Tommy toen hij in ….. was. Of maybe een stukje background dlc rond de twee Scars. 🙂

 3.   
  Petor's avatar

  @Rolf31: Daar ben ik ook enorm benieuwd naar, één van de redenen dat we binnenkort een aparte Spoilervolle-podcast gaan maken om dat te ontdekken 🙂

 4.   
  OnOwned's avatar

  @Rolf31: Ja ik hoor om mij heen hele wisselende reacties. Ik vind het een enorme tegenvaller, onze Sander heeft het daarentegen een 10 gegeven. Gisteren nog een verhitte discussie gehad met mijn (nu niet meer :P) beste maar over het, in mijn opzicht, matig vertelde verhaal.

  Maar goed. Dat een game zoveel tongen los maakt geeft wel aan dat de hype groot is en ook wel terecht is hoor.

 5.   
  mmx's avatar

  @OnOwned: ik denk dat jij hier een punt maakt. De game ziet er FANTASTISCH uit maar ik mis dat creepy gevoel uit de eerste game waar je bijna niet om een hoekje durfde kijken ,ook dat ik wil alles ontdekken is gewoon jammer je loopt er zo naar toe.

 6.   
  Rolf31's avatar

  @DutchGamer-W-: @OnOwned: @mmx: Ja juist. Jullie reacties geven duiding aan mijn gevoel hierover. De hype is zeker wel terecht hoor want de game ziet er erg goed uit. Maar de tweede lijn bevalt mij niet.
  Ook dat constante creepie gevoel mis ik dus. Goed beschreven trouwens.
  Het is gewoon, toen de game werd aangekondigd heb ik direct een pre-order geplaatst in januari 2017. En nu het eris… Vergelijkbaar met “ow ik kan niet wachten op chocola eten.” na een hele dag erop verheugen neem je die eerste hap. “Ow het smaakt gewoon naar chocola”

 7.   
  Rolf31's avatar

  @Petor: Aaaah Petor, goeie reclamemakert dat je er bent 😉