Marvel’s Avengers komt ook naar PS5 en XSX

Square Enix heeft middels een persbericht naar buiten gebracht dat Marvel’s Avengers ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X zal komen, zodra deze consoles in de winkels liggen. Bovendien krijgen spelers die de game op de Xbox One en PlayStation 4 zullen aanschaffen een gratis upgrade naar de nieuwe versie. Nieuw in dit geval is dat ook genoemd wordt dat savegames kunnen worden meegenomen naar de nieuwe consoles. De game ondersteunt bovendien cross-play tussen verschillende platformen.

De ontwikkelaar laat weten dat de game zal worden opgepoetst voor de PS5 en XSX. Dit betreft onder andere ray tracing, een hogere resolutie, kortere laadtijden en verbeterde textures. Op de PS5 zal gebruikt worden van haptic feedback op de DualSense-controller, de SSD-snelheid van de console en 3D audio. Spelers kunnen kiezen voor extra mooie graphics of een hogere framerate. Dit wordt allemaal uitgelegd in een nieuwe PlayStation Blog.

Op 24 juni verschijnt een nieuwe video over de game, waarin meer gameplay getoond zal worden.

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september eerst voor de PlayStation 4, Xbox One, pc en Stadia. Wil je meer weten over de game? Check vooral onze Avengers preview.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren