Prijsvraag: Win een The Last of Us 2 hoodie, cap, T-shirt en meer

Deze week verschijnt dan eindelijk The Last of Us Part 2 en om deze langverwachte release te vieren geven we een megavet goodiepakket weg!

Zoals je op onderstaande afbeeldingen kunt zien bevat het pakket het volgende (mijn kat Lenny is vannacht in de goodie-doos geklommen, dus excuses voor die paar haren op de hoodie, red.):

– Hoodie (maat L)
– T-shirt (maat L)
– Cap
– Sleutelhanger

Bovendien wordt het pakket geleverd in een toffe tote bag in het thema van de game. Wil je kans maken op dit pakket? Laat ons in de reacties weten waarom jij niet langer meer kunt wachten op The Last of Us Part 2. Het leukste antwoord wordt beloond met een pakket!

Naast het pakket dat je kunt winnen via Gamersnet, verloten we hetzelfde pakket ook onder onze Patreon-volgers (vanaf GN Vriend-tier). Als Gamersnet Patron krijg je ook extra lange podcasts en Audio Commentaren van verschillende persconferenties en toffe films! Word nu lid en enorm bedankt voor de support!

Heel veel succes!

Lees ook de The Last of Us 2 review
Beluister ook de The Last of Us 2 review
Bekijk ook de The Last of Us 2 review

  1.   
    kaviak's avatar

    Na 4 maand niets nieuw deftig verschenen en de uitstel van deze game staat mijn ps4 gekuist en vol ongeduld om de topper van 2020 te draaien

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    oef.. Dat zijn wel verrekes mooie spulltjes hoor.
    Normaal ben ik helemaaaaal niet zo van sleutelhangers.. Maar deze mag met alle plezier aan mijn sleutelbos. Petjes heb je ook nooit genoeg 😀

    Zit met smart te wachten op de game. Eindelijk naar het [wel hele] lange wachten dan komende week toch aan de gang met de game.

    Moet zeggen dat ik kwa merchandise hun spullen wel erg gaaf en toch vrij subtiel vind.
    Het design van de exclusieve console versie vind ik dan wel wat min. Dat had best iets ”meer” mogen zijn. Controller vind ik dan wel sick maar de ps4 zelf.. Had iets meer leven in gemogen imo.

    @peter Is dit niet iets voor jouw om te streamen? Of ben je daar al mee begonnen met spelen. [als pers de game iig eerder hebben gekregen]

  3.   
    mmx's avatar

    Helemaal geweldig weer eens een prijsvraag met fantastische goodies,vooral die hoodie. Uiteraard doe ik weer mee .

  4.   
    madda's avatar

    Na ruim 3 en half jaar na de aankondiging en 2 keer uitstellen van de game, kan ik niet wachten om weer in de wereld van tlou te duiken. Mijn Ps4 is inmiddels weer afgestoft en is er helemaal klaar voor. Geweldig mooi goodiepakket ook!

  5.   
    bjornpik's avatar

    Zou m graag willen winnen omdat ik nu te lui ben om naar de winkel te gaan en kleding te kopen en online bestellen hekel aan heb maarja dit is inprensiepe ook online bestellen maarja last of us is gewoon vaking lijp

  6.   
    Rolf Maas's avatar

    Potverdikkie.. wil ik zelf wel! Succes aan iedereen die meedoet!

  7.   
    dannyelske's avatar

    De kleding is een super begin om al in de game te komen en te blijven!
    Super prijspakket! Btw.
    Goed weekend en succes allemaal.

  8.   
    JimmyV's avatar

    Oh oh oh, die haren op die sweater kunnen echt niet hoor. Die Lenny zou wel eens een goede afleiding kunnen zijn voor de clickers en andere zombies in het spel. Past mooi tussen de andere throwables als bakstenen en flessen uit the Last of Us 1.

    Ik neem het hem niet kwalijk hoor, want welke kat houdt nou niet van een mooie doos?!

    Ik heb pas nog Part 1 doorgespeeld, en wat blijft het een goede game. Zelfs nu deze ondertussen zo oud is. Kun je nagaan hoe ongelofelijk goed Part 2 gaat worden! Ook ik kan daarom, net zoals iedereen, echt niet langer wachten op Part 2!

  9.   
    darroox's avatar

    Ik langer wachten om met Ellie in een avontuur te storten waarbij haar nieuwe trix nodig zijn om de zombies en tegenstanders te doden. Het schijnt dat gameplay anders is dan deel 1.

  10.   
    devindegroot's avatar

    Eerst werd ik mentaal gebroken door een tweemalig uitstel van de game en nu luister ik naar een podcast review waarin ene Sander zit te pronken dat die de game door en door aan het spelen is. Getverdemme dat had ik moeten zijn… Nee hoor Sander, het is je gegund maar jaloers ben ik wel!

    Overigens heb ik altijd in de gamekamer een Uncharted PlayStation vest hangen voor de sessies in de koudere tijden, maar een Last of Us PART II vest voor het afwisselen is zeker niet ongewenst, nog de zelfde studio ook 🙂

  11.   
    Heccer's avatar

    Vet ben van de partij, met of zonder katten haren!
    Nog paar dagen en dan lang wekend last of us -20 of plus 30 ik zit achter mijn scherm.

  12.   
    Rolf31's avatar

    Dat is een mooi pakket! Natuurlijk doe ook ik graag mee.

  13.   
    DB Ries's avatar

    Nee dank u

  14.   
    JoeyDigital's avatar

    Na het uitspelen van deel 1 in 2013, is dat voor mij tot op heden nog altijd de beste game die ik ooit gespeeld heb. Bij de reveal van deel 2 in 2016 sprong ik dan ook gillend van m’n stoel. Inmiddels staat de pre order voor deel 2 al bijna 3,5 jaar, iets dat ik nog nooit met een game heb gehad en denk ik ook nooit meer zal hebben. Daarom zijn de laatste loodjes wachten deze week dan ook écht het zwaarst, na 3 jaar wachten mogen we ons eindelijk in het verhaal gaan storten. Het zal zo gek zijn om de game eindelijk te zien en spelen. Het winnen van zo’n tof goodiepakket zou echt onwerkelijk zijn!

  15.   
    MaTriXX's avatar

    Ik kan niet wachten op deze game, uitstel van de game was niet leuk maar toen kwam Corona en ging Disney Parijs ging niet door, mijn week vakantie in mei naar kefalonia ging niet door, weekje weg met onze Belgische vrienden in september gaat niet door (ze heeft MS) en toen ging ook nog eens The Last of Us 2 weer niet door, dus ja ik kan niet wachten en gezien we de deur dan toch niet uit hoeven dan maar thuis zitten met 1 van de beste game series die ooit gemaakt is die nu eindelijk dan toch gaat komen….. ik en vele anderen kunnen zeker niet wachten.

    Super leuke actie.

  16.   
    Doncarpaccio's avatar

    Dit is Potverdikkie wel Nice, wat een leuke goodies geven jullie weg zeg! Deze goodies doe ik met plezier aan of op! Groetjes van hier.

  17.   
    sayoki's avatar

    Is het alweer 7 jaar geleden?
    Wat gaat het leven snel voorbij.
    Ik kan me deze game nog herinneren alsof ik hem recent heb gespeeld.

  18.   
    Petor's avatar

    @sayoki: Ja gisteren exact 7 jaar geleden las ik net. Echt bizar!

  19.   
    RobS23's avatar

    Ik wacht al 4 jaar op dit spel en heb in die tijd playthrough ’n playthrough in deel 1 gestoken na een week of 2 geleden de platinum gehaald te hebben ben ik nu helemaal klaar voor deel 2

  20.   
    SDSnatcher's avatar

    Als gamer van het 1e uur uit de 70s, kijk ik ook weer uit na dit deel. Je bent inderdaad een leven lang bezig met wachten op vervolgen. Gelukkig is het zeker waard. Nu kan mijn zoon met mij gamen, ipv the last of us is het just the 2 of us https://www.youtube.com/watch?v=WOuI4OqJfQc 🙂 Ook al waren we de laatste personen op aarde, gamen zullen we totdat we er dood bij neervallen. 🙂 Dat hoop ik nog wel heeeeel lang uit te stellen.

  21.   
    Roedie22's avatar

    Ik kan niet wachten op het vervolg van the last of us!

    Ik heb sinds kort een leuke meid ontmoet wie gelukkig dezelfde passie deelt als die ik heb! Namelijk uren lang gamen, the last of us hebben we samen 3x uitgespeeld en raken er maar niet over uitgepraat, nu is de dame in kwestie op 18 juni jarig, een dag voor de release. En wil ik haar verassen met the last of us part 2 een dag later.

    Hoe mooi zou het zijn als ik haar nog een beetje extra jarig kan laten voelen met dit enorm uitgebreide pakket! Als jullie het niet erg vinden houd ik wel een shirt voor mezelf 😉

    Bij deze wens ik ook andere succes met de kans op het winnen van dit pakket!

  22.   
    caromar's avatar

    Yeah eindelijk! Ik zou erg blij zijn met deze spullen
    Ik heb Stubbins pluche Ellie al klaar staan om naast me mee te spelen als de game in de brievenbus is geploft. Hiervoor koop ik de playstation, voor Uncharted en Last of us. En ja ook vijftigers gamen, en ook vrouwen van die leeftijd! Ik heb er enorm veel zin in om te spelen en ga het zeker dragen als ik win

  23.   
    wimtim's avatar

    wat een geweldig gebaar verras me maar met dit prachtige exemplaar mooi kado voor vaderdag daar ga ik graag mee aan de slag

  24.   
    IvanJ's avatar

    Oi oi oi. Nu ik deze items zo zie, komt het steeds dichterbij dat the last of us ook echt speelbaar is. Ik heb deel 1 echt kapot gespeeld toen het uitkwam dus ik was meteen hype toen deel twee werd aangekondigd.
    Met de huidige crisis heb je nou eenmaal meer behoefte aan sociaal contact en misschien ook wel fysiek contact, een knuffel. Ook als de clicker probeert je hoofd los te koppelen van je romp, een knuffel blijft een knuffel.
    Dus ik hoop dat deze gave goodies toch een beetje voelen als een knuffel zodat ik die clickers zoveel mogelijk kan vermijden. Ook hoop ik ze aan te kunnen doen naar een midnight release, maar dat is idee klinkt nu toch vrij ver weg. Maar dat dacht ik ook steeds van Part Two..

  25.   
    petra.janssens.pj@gmail.com's avatar

    lockdown corona social distancing.. het nieuwe nu deze woorden kennen we nu wel
    dan staan hier ineens de nieuwe woorden ‘ Deze week verschijnt dan eindelijk The Last of Us Part 2’ daar word je toch blij van.Eindelijk een ander geluid

  26.   
    hernieuw's avatar

    Met mijn t shirt, hoodie en pet op en om mijn lijf en mijn sleutels aan de sleutelbos wil ik graag de avonturen van Joël en Ellie in Jackson volgen. En natuurlijk ben ik benieuwd wat de rol van personage Dina gaat worden.

  27.   
    Linkje's avatar

    Damn, wat een vet pakket! Aankomende vrijdag ligt hij bij mij op de deurmat. Ben al 3 jaar aan het wachten op de game! Dus dan kan ik hem wel in stijl spelen met dit goodie pakket!

  28.   
    Molly16's avatar

    Na drie maanden hard werken is een rustiger tijdperk begonnen en heb tijd om te spelen. Geweldig dat de release datum bijna bereikt is.
    Ik kan niet wachten gezellig in de hoodie of als het erg warm is het T-shirt te gamen.
    US2 voor Me2 zou een droom zijn!!!!

  29.   
    noffje's avatar

    Fantastisch pakket. Ik kan niet wachten, mijn kat overigens ook niet 😉

  30.   
    Drum4's avatar

    Als last of us eindelijk uitkomt geeft eindelijk rust thuis, mijn broer op dit moment zo ongeduldig dat ie niet te genieten is

  31.   
    AngelKnives's avatar

    Deze merch zou perfect zijn voor mij en een vriend (die de game al rond de 28 keer heeft uitgespeeld)! Ik moet wel zeggen dat zonder zijn gepush, nadat ik een ps4 heb gekocht, om de last of us te spelen, ik waarschijnlijk niet zo excited zou zijn als dat ik nu ben. Jeetje, wat een leuke (leuk zal k t niet noemen want k scheet bijna in mn broek na de intro) game. God bless naughty dog! <3

  32.   
    CHILLOZZ's avatar

    gisteren lekker begonnen aan deze game.. Oei oei oeiii… N.D. heeft t wel weer geflikt hoor. Dat zijn imo toch wel de ECHTE makers die weten hoe ze zo een game moeten maken.. GRafisch zoooooo mooi.. En dan heb ik nog niet eens een HDR tv/monitor.. Laat staan dat je dat wel hebt dan moet t nog mooier zijn…

    Stiekem hoop ik nog dat ze toch weer bezig zijn/gaan met nieuwe uncharted reeks.. OF dat ze een totaal nieuwe avonturen game gaan opzetten… ik roep t al jaren… een indiana jones zou ook helemaal in hun straatje liggen. Daar zou je toch ook wel een hele reeks aan games van kunnen maken.

    Als hun nu eens zo’n banger van een game maken voor de PS5 dan denk ik dat dat ook serieus goed is voor de verkoopcijfers van de ps5.. Laat ik t zo zeggen als er bekend gemaakt zou worden dat er een uncharted achtige game op ps5 zou komen het voor mij een systemseller zou zijn.. De titels die we nu zagen loop ik nog niet bepaald storm van.

  33.   
    jensoostland's avatar

    Waarom ik niet kan wachten omdat de verveling toeslaat en de goodies dope zijn

  34.   
    mmx's avatar

    @CHILLOZZ: wat jij zegt deze game is het waard om te kopen.Ik game op een 85 inch tv met HDR, het is net een Goede film echt echt top. Uncharted een hele nieuwe wil ik ook wel die zijn ook tof.Nu pff topic voor mij hoeven ze geen tv serie te maken va tlou ik heb genoeg aan de fantastische games.

  35.   
    Dekkerovic's avatar

    Heb het 1e deel nooit gespeeld, Maar ik kan nu niet meer wachten om en ps4 te kopen en te beginnen met spelen

  36.   
    Daniel101's avatar

    Ik weet niet of de prijs al is weggegeven maar ik wou toch nog mee doen voor de zekerheid. Mijn vader hield altijd van games en hij is onlangs overleden. Toen ik nog jonger was, has hij me geïntroduceerd aan The Last Of Us (1) en sindsdien is dat mijn favoriete game. Nu hij is overleden heeft The Last Of Us 2 weer goede herinneringen opgebracht. Naast dat het een geweldigde game is, ondanks wat anderen er ook van zeggen, heeft deze game extra effect op mij gehad. (Ik heb heb namelijk al uitgespeeld omdat ik dit iets later reageer.) Ik gun overigens iedereen dit geweldige pakket maar wou dit even kwijt.