Futuristische first-person slasher Ghostrunner laat meer van zich zien in nieuwe gameplay trailer

Het Cyberpunk-eske Ghostrunner staat bij enkelen wellicht al een tijdje op de radar, en speciaal voor deze mensen heeft uitgever All in! Games een reden om nog iets meer naar de game uit te kijken. Een nieuwe supersmooth trailer om exact te zijn, waarin Ghostrunner zich van zijn dodelijkste kant laat zien.

Sinds augustus van vorig jaar – toen de game officieel werd aangekondigd – droppen zowel All in! Games als ontwikkelaar One More Level en 3D Realms zeer cryptische hints omtrent de ultra-futuristische FPS, waarin het de bedoeling is om het hele veld neer te maaien zonder dat je zelf ook maar een hit incasseert. Tenminste, dat liet de demo je geloven. De trailer die gisteravond werd gedropt is daarentegen verre van cryptisch en ‘hakt’ er behoorlijk in. Kijk zelf maar.

Wanneer de game exact verschijnt is nog niet duidelijk, maar het is nog wel ergens dit jaar. Ghostrunner hakt zich een weg richting Steam, PlayStation 4 en Xbox One, dus je verwacht bijna dat het nog voor de feestdagen komt.

Heb je behoefte aan nog meer katanageweld? Dat kan ik begrijpen, In dat geval hebben we nog een mooie video voor je in de aanbieding die de fijne mensen bij IGN in elkaar hebben gezet, met maar liefst 16 minuten aan non-stop gameplay. Veel plezier!

 1.   
  Heccer's avatar

  Morgen, krijg er een goed beeld van

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  @Heccer: Goeiemorgen! Ik kan je uit persoonlijke ervaring vertellen dat we aan Ghostrunner een hele kluif gaan krijgen, want de demo was al zo taai als een leren lap. Ondanks dat heb ik er toch behoorlijk zin in.

 3.   
  Heccer's avatar

  @Patrick Meurs:
  Ja idd de demo was al best lastig (learning curve ).
  Maar kwam er uit eindelijk wel lkkr in. En dan krijg je wel het gevoel van een master te zijn. En dat maakt deze game toch wel eentje om in de gaten te houden.
  Maar vanochtend deed de link van de video het niet. (ios mobiel)
  Vandaar de opmerking meer net lekker lopen kijken.
  Maar eerst even wachten op vrijdag Last of us. Zoveel zin zelfs een lang wekend vrij voor genomen. Maar ik krijg even de tranen in me ogen en niet van de last of us.
  Ben roti aan het maken en haalde net de madame Jeanette er uit met vingers en nu onopgemerkt zat ik onder me ogen te wrijven 🙂