Gratis demo van het cyberpunk-achtige Ghostrunner te downloaden

Wie nul komma nul geduld meer kan opbrengen en per se nu een futuristische first-person game in een cyberpunk-setting wil spelen, kan zich wenden tot Steam. Ghostrunner, de cyberpunk-eske first-person hack and slasher waaraan onder andere het bekende 3D Realms heeft meegewerkt, is namelijk vanaf heden te downloaden voor pc.

Voor eenieder die onder andere de Facebook-pagina van de game in de gaten heeft gehouden, komt dit nieuws niet als een totale verrassing, gezien er de laatste dage al naarstig op los werd geteased door middel van versleutelde berichten en vage video’s. Alles leek te wijzen op ‘een aankondiging op 6 mei’, wat nu dus de release van een demo is gebleken. Maar voordat die kogel officieel door de kerk was, werden we eerst nog even getrakteerd op een trailer, welke hieronder te bekijken valt.

Mocht je dus behoefte hebben aan een hoop wallrunning, een beetje dashen en misschien nog wel het belangrijkste – je katana het woord laten doen – dan kun je via Steam de demo binnen harken. Later dit jaar zal de game op de pc, Xbox One en PlayStation 4 verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren