One More Level kondigt cyberpunk-achtige actiegame Ghostrunner aan

One More Level – de Poolse studio achter games als Deadlings en God’s Trigger – heeft tussen al het Gamescom-geweld diens futuristische actiegame Ghostrunner uit de doeken gedaan. Vooral fans van wallrunning en mêlee zwaardactie lijken in 2020 met Ghostrunner aardig aan hun trekken te komen.

In Ghostrunner hak je er namelijk aardig op los met een hippe futuristische katana en dat allemaal om oog in oog te komen met The Keymaster, wiens heerschappij behoorlijk wat redenen verschaft voor rebellie. Jij – een cyber-warrior die de gave heeft om in zowel de echte als de cyberwereld te treden – moet alleen wel eerst een toren beklimmen voordat je ook maar enige kans maakt om de verdeelde stad weer leefbaar te krijgen. Uiteraard brengt dat de nodige uitdagingen en conflicten met zich mee, zoals de trailer hieronder duidelijk maakt.

Hoewel er voor de rest nog niet zo heel veel bekend is over Ghostrunner, weten we al wel dat One More Level een launch op de pc, PlayStation 4 en Xbox One in 2020 tracht te realiseren.

 1.   
  mmx's avatar

  Dat ziet er goed uit

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: dat wek maar totaal niet te vergekijken met cyber

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @the ultimate gamer boss: De vergelijking gaat ook niet zo zeer om Cyberpunk 2077 de game, maar meer de cyberpunk-stijl.

  Die zit er wel goed in, lijkt me. Gameplay oogt alsof het rechtstreeks uit een Bladerunner-scène is komen geschoten.

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Tom Kauwenberg: juist jij neemt de woorden uit mijn mond idd ziet er uit als of het iets van blade runner is maar dan wel echt slecht ik zie hier oprecht niks in