Season 4 Call of Duty: Modern Warfare van start gegaan

Na een vertraging van een week vanwege de protesten tegen politiegeweld, is vandaag dan toch het moment aangebroken dat we aan de slag kunnen met Season 4 voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone.

Dit nieuwe seizoen brengt wederom een aantal nieuwe mappen: Scrapyard, Trench en Barakett Promenade. Scrapyard klinkt bekend en dat kan kloppen. Deze map kwam namelijk al voorbij in Modern Warfare 2. De map Trench is ideaal voor snelle gevechten en is voor 2v2 speelbaar. Barakett Promenade is een nieuwe map voor Groundwar en is te herkennen als locatie in het grote Verdansk.

Naast nieuwe mappen worden er ook nieuwe wapens toegevoegd in seizoen vier. Zo kun je aan de slag met de Fennec uit Call of Duty: Ghosts en is de CR-56 Amax assault rifle in het wapenarsenaal te vinden. Beide wapens zijn beschikbaar in de Battle Pass en zijn ongetwijfeld te vinden in een kist in Warzone. Ook de Battle Pass voor seizoen vier is vernieuwd en hierin zijn nieuwe tiers te vinden met ieder eigen beloningen. De nieuwe Pass is voor 1000 CoD Points beschikbaar.

Niet alleen Modern Warfare krijgt nieuwe toevoegingen, maar ook Warzone ontvangt het een en ander. Zo is er een nieuwe modus, genaamd Rumble. In deze modus nemen twee teams van ieder 50 spelers het tegen elkaar op in Verdansk en laat het spelers met een parachute de hotzone in suizen.

Verder zijn er in Warzone nieuwe events toegevoegd. Zo zijn er jailbreak evenementen, waarbij een speler iedereen uit de Gulag kan halen. Ook zijn er Fire Sales events en die zorgen ervoor dat alles in de Buy Stations met een flinke korting verkrijgbaar is. Deze events zijn slechts één minuut beschikbaar, dus zorg ervoor dat je als een gek naar een Buy Station gaat en waarschijnlijk volgen de andere spelers je snel. Last but not least zijn er speciale Supply Choppers die een heleboel loot laat vallen zodra je ze neerschiet. Geen zorgen; deze helikopters zijn niet dodelijk.

De update is vanaf nu beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en zal zo’n 45 gigabyte groot zijn.

  1.   
    Pepk's avatar

    Jammer dat de game met season 4 meer opstartproblemen heeft en dat ze plunder hebben weggehaald!