Battle royale onthuld voor Call of Duty: Modern Warfare

Via YouTube-kanaal Chaos is Warzone, de battle royale-modus van Call of Duty: Modern Warfare, onthuld. Eerder lekten er al enkele details over het bestaan van de modus uit, maar er zijn inmiddels ook echte beelden verschenen. Naar alle waarschijnlijkheid heeft het kanaal het filmpje te vroeg geplaatst en breekt het daarmee een embargo. Wereldwijd is er immers nog geen enkele andere aankondiging verschenen.

De modus wordt free-to-play en komt als standalone game beschikbaar. Call of Duty: Modern Warfare aanschaffen is daarmee dus niet nodig. Verder wordt de game cross-platform, zodat spelers op de verschillende platformen tegen elkaar kunnen spelen.

Voor zover bekend krijgt de game twee modi. Zo kunnen mensen alleen of in teams van twee of drie spelers spelen. In totaal kunnen er 150 spelers per ronde meedoen. Verdere details zullen ongetwijfeld zeer snel bekend worden gemaakt.

  1.   
    Anoniem-1826104208's avatar

    Fokking hard! En heel nice dat het gratis is ze hadden hier makkelijk 60 euro voor kunnen vragen, maar dit toont aan dat er ook nog goede mensen in de wereld zijn. Respect!

  2.   
    Anoniem-897504898's avatar

    @Anoniem-1826104208: hackers only